Brambory zapečené se skopovým masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1000 g Brambory
  • 80 g Sádlo škvařené
  • 1000 g Skopová kýta
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 514 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 151 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 12.9 mg
  • Draslík 764 mg
  • Vláknina 10059.8 mg
  • Vitamín A 10059.8 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a omyté maso nakrájíme na plátky a zprudka opečeme na sádle. Přidáme oloupanou, nakrájenou cibuli a mírně ji osmažíme.

  • 2

    Maso i cibuli spolu s plátky oloupaných brambor navrstvíme do pekáče, osolíme a opepříme.

  • 3

    Pekáč zakryjeme alobalem nebo pečicím papírem, vložíme do trouby a při 200 stupních Celsia pečeme dozlatova.

Komentáře k receptu