Brambory zapečené se skopovým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 514 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 34 g
- Sodík 151 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 12.9 mg
- Draslík 764 mg
- Vláknina 10059.8 mg
- Vitamín A 10059.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté maso nakrájíme na plátky a zprudka opečeme na sádle. Přidáme oloupanou, nakrájenou cibuli a mírně ji osmažíme.
-
2
Maso i cibuli spolu s plátky oloupaných brambor navrstvíme do pekáče, osolíme a opepříme.
-
3
Pekáč zakryjeme alobalem nebo pečicím papírem, vložíme do trouby a při 200 stupních Celsia pečeme dozlatova.