Žemlový berek s párkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 351 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 22 g
- Sodík 401 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 17 mg
- Draslík 23.9 mg
- Vláknina 39.8 mg
- Vitamín A 39.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vršek veky seřízneme a vydlabeme střídku.
-
2
Nakrájený párek osmažíme na oleji a přidáme protlak, ke vzniklé směsi přilijeme trochu vody a dobře promícháme. Necháme chvíli vařit.
-
3
Párkovou směsí naplníme vydlabanou veku, posypeme strouhaným sýrem, opepříme a dáme péct na 20 minut při teplotě 175 °C.