Veronské masové klopsy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 500 g Maso mleté - mix
  • 100 ml Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 5 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 679 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 62 g
  • Sodík 197 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 75.3 mg
  • Draslík 74.4 mg
  • Vláknina 1634.8 mg
  • Vitamín A 1634.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mleté maso smícháme se sýrem nakrájeným na kostičky, s oloupanou, nasekanou cibulí, vejcem, mletou paprikou, hořčicí, solí a pepřem. Vše dobře promícháme a podle potřeby zahustíme trochou strouhanky.

  • 2

    Ze směsi tvarujeme menší ploché karbanátky, obalíme je ve strouhance a pečeme na oleji na pánvi.

  • 3

    Ihned podáváme.

  • 4

    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a zeleninový salát.

Komentáře k receptu