Veronské masové klopsy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 679 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 62 g
- Sodík 197 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 75.3 mg
- Draslík 74.4 mg
- Vláknina 1634.8 mg
- Vitamín A 1634.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mleté maso smícháme se sýrem nakrájeným na kostičky, s oloupanou, nasekanou cibulí, vejcem, mletou paprikou, hořčicí, solí a pepřem. Vše dobře promícháme a podle potřeby zahustíme trochou strouhanky.
-
2
Ze směsi tvarujeme menší ploché karbanátky, obalíme je ve strouhance a pečeme na oleji na pánvi.
-
3
Ihned podáváme.
-
4
Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a zeleninový salát.