Salát z rajčat a fenyklu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 350 g Rajčata
  • 200 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
  • 30 g Sójové výhonky
  • 2 krajíc Chléb toastový
  • 1 ks Fenykl sladký - hlíza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 233 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 14 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 464.8 mg
  • Vláknina 4712 mg
  • Vitamín A 4712 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.8 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata omyjeme, nakrájíme na kolečka a upravíme na talíře.

  • 2

    Očištěný fenykl nakrájíme na nudličky a poklademe na rajčata.

  • 3

    Ovčí sýr nakrájíme na kostky, smícháme se sójovými výhonky a rozdělíme na salát.

  • 4

    Nakonec každou porci posypeme na kostičky nakrájeným, opečeným toastovým chlebem.

Komentáře k receptu