Steak ze svíčkové se sardelovými řezy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 455 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 11 g
- Sodík 2782 mg
- Bílkoviny 65 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 147.4 mg
- Draslík 1066.2 mg
- Vláknina 39.8 mg
- Vitamín A 39.8 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 2.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou svíčkovou nakrájíme na steaky, opepříme a položíme na máslem vymazané kousky alobalu. Přidáme nasekané sardelové řezy a kapary. Zabalíme a alobal dobře uzavřeme.
-
2
Balíčky vložíme do trouby vyhřáté na 225 stupňů Celsia asi na 10 minut. Vyjmeme z trouby, alobal rozbalíme a steaky osolíme.
-
3
Ihned podáváme.