Zelené fazolové lusky v olivovém oleji
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 294 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 25 g
- Sodík 206 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 453.3 mg
- Vláknina 11420 mg
- Vitamín A 11420 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 42.5 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata i cibuli pokrájíme na větší kousky, lusky zbavíme vláken a dobře očistíme. Vše osolíme, ocukrujeme, zalijeme olejem.
-
2
Vzniklou směs zalijeme vodou a vaříme do měkka.
-
3
Uvařenou zeleninu podáváme vychlazenou, zdobenou citrónem.