Jogurová polévka s okurkou a koprem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 90 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 5 g
- Sodík 156 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 77.3 mg
- Draslík 183.5 mg
- Vláknina 313 mg
- Vitamín A 313 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jogurt rozmícháme se studenou vodou.
-
2
Šunku, natvrdo uvařené, oloupané vejce a očištěnou okurku zbavenou semen pokrájíme na kostk, omytý kopr nadrobno nasekáme. Vše přidáme do rozmíchaného jogurtu, osolíme a dobře promícháme.
-
3
Jogurtovou polévku podáváme vychlazenou.