Jogurová polévka s okurkou a koprem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Jogurt bílý
  • 100 g Okurka salátová
  • 50 g Šunka dušená
  • 300 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 90 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 156 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 77.3 mg
  • Draslík 183.5 mg
  • Vláknina 313 mg
  • Vitamín A 313 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.4 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jogurt rozmícháme se studenou vodou.

  • 2

    Šunku, natvrdo uvařené, oloupané vejce a očištěnou okurku zbavenou semen pokrájíme na kostk, omytý kopr nadrobno nasekáme. Vše přidáme do rozmíchaného jogurtu, osolíme a dobře promícháme.

  • 3

    Jogurtovou polévku podáváme vychlazenou.

Komentáře k receptu