Pečený sleď
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 627 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 49 g
- Sodík 203 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 280 mg
- Draslík 614 mg
- Vláknina 28191.8 mg
- Vitamín A 28191.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 161.6 mg
- Vitamín E 2.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a osušené sledě pokapeme citronovou šťávou, do břišních dutin jim vložíme vždy snítku tymiánu. Ryby obalíme v osolené a opepřené mouce, v pánvi na rozehřátém oleji opékáme ryby z každé strany přibližně 4 minuty do zlatova.