Hovězí maso na zázvoru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 409 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 21 g
- Sodík 16322 mg
- Bílkoviny 54 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 145 mg
- Draslík 27.9 mg
- Vláknina 336.3 mg
- Vitamín A 336.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso vcelku potřeme marinádou, opečeme ze všech stran, podlijeme a dusíme doměkka. Je-li třeba, přilijeme teplou vodu.
-
2
Marinádu připravíme smícháním oleje s ustrouhaným zázvorem, rozdrceným česnekem, pepřem a solí.