Hovězí maso s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 290 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 14 g
- Sodík 190 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 52.2 mg
- Draslík 378.5 mg
- Vláknina 9900 mg
- Vitamín A 9900 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.5 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hovězí plátky zprudka opečeme na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, lehce ji osmahneme, osolíme, zalijeme polovinou dávky vody a spolu s masem dusíme doměkka.
-
2
Oprané fazolky šikmo nakrájíme, zalijeme zbývající vodou, mírně osolíme a podusíme doměkka.
-
3
Při podávání maso zalijeme šťávou a doplníme fazolkami.