Hovězí maso s fazolkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Fazolky mražené
  • 180 g Hovězí maso zadní
  • 20 g Olej rostlinný
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 290 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 190 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 52.2 mg
  • Draslík 378.5 mg
  • Vláknina 9900 mg
  • Vitamín A 9900 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.5 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí plátky zprudka opečeme na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, lehce ji osmahneme, osolíme, zalijeme polovinou dávky vody a spolu s masem dusíme doměkka.

  • 2

    Oprané fazolky šikmo nakrájíme, zalijeme zbývající vodou, mírně osolíme a podusíme doměkka.

  • 3

    Při podávání maso zalijeme šťávou a doplníme fazolkami.

Komentáře k receptu