Hamburský guláš

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 105 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Hovězí libové
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 20 g Olej stolní
  • 80 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 3 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Majoránka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 375 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 218 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 92.6 mg
  • Draslík 819.1 mg
  • Vláknina 6564.3 mg
  • Vitamín A 6564.3 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.8 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na jemno nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme kostky hovězího masa, opečeme, oslolíme, podlijeme vodou a dusíme.

  • 2

    Před změknutím přidáme majoránku, kmín a papriku a dusíme doměkka.

  • 3

    Ke konci šťávu zaprášíme moukou a krátce povaříme.

Komentáře k receptu