Hamburský guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 375 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 18 g
- Sodík 218 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 92.6 mg
- Draslík 819.1 mg
- Vláknina 6564.3 mg
- Vitamín A 6564.3 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.8 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na jemno nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme kostky hovězího masa, opečeme, oslolíme, podlijeme vodou a dusíme.
-
2
Před změknutím přidáme majoránku, kmín a papriku a dusíme doměkka.
-
3
Ke konci šťávu zaprášíme moukou a krátce povaříme.