Tofu řecká variace
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 103 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 6 g
- Sodík 432 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 279.1 mg
- Vláknina 8511 mg
- Vitamín A 8511 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.8 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Spařená rajčata oloupeme a nakrájíme na kostičky. Červenou cibuli pokrájíme nahrubo, salátovou okurku očistíme a nakrájíme na kostičky. Zeleninu spolu v míse promícháme. Olivy použijeme vypeckované a rozdělené na půlky nebo na plátky. Přisypeme do mísy a osolíme. Okořeníme bazalkou a oreganem. Zakapeme citrónovou šťávou a olivovým olejem.
-
2
Bylinkové tofu nakrájíme na kostičky a opatrně vmícháme do salátu.