Vepřové maso s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 309 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 79 g
- Sodík 215 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 77.5 mg
- Draslík 508.2 mg
- Vláknina 2984.5 mg
- Vitamín A 2984.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 60.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou mrkev, zalijeme vodou a na mírném ohni dusíme pod pokličkou asi 1 hodinu.
-
2
Přidáme oloupané rajče nakrájené na plátky, nakrájenou papriku a za občasného podlévání dusíme doměkka.
-
3
Nakonec vmícháme jogurt a pokrm dochutíme tymiánem.