Vepřová kotleta v zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 235 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 9 g
- Sodík 175 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 69 mg
- Draslík 343 mg
- Vláknina 12438 mg
- Vitamín A 12438 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kotlety naklepeme, osolíme, podlijeme vodou a podusíme doměkka. Maso vyjmeme a na šťávě z masa podusíme zeleninu.
-
2
Po změknutí zeleniny vydusíme vodu, zaprášíme moukou, znovu zředíme vodou a povaříme.
-
3
Přidáme maso a prohřejeme.