Vepřové kotlety na kedlubnách

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Vepřové kotlety
  • 200 g Kedlubna
  • 20 g Olej rostlinný
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 ml Voda pitná
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 305 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 242 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 69 mg
  • Draslík 535.9 mg
  • Vláknina 3994.5 mg
  • Vitamín A 3994.5 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Naklepané kotlety osolíme, opepříme a osmahneme na oleji, podlijeme vodou a podusíme.

  • 2

    Kedlubny očistíme a nakrájíme na plátky, které dusíme spolu s masem doměkka.

  • 3

    Šťávu vysmahneme, zaprášíme hladkou moukou a zalijeme vodou, krátce podusíme.

Komentáře k receptu