Vepřové kotlety na kedlubnách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 305 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 19 g
- Sodík 242 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 69 mg
- Draslík 535.9 mg
- Vláknina 3994.5 mg
- Vitamín A 3994.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Naklepané kotlety osolíme, opepříme a osmahneme na oleji, podlijeme vodou a podusíme.
-
2
Kedlubny očistíme a nakrájíme na plátky, které dusíme spolu s masem doměkka.
-
3
Šťávu vysmahneme, zaprášíme hladkou moukou a zalijeme vodou, krátce podusíme.