Sadařova pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 344 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 25 g
- Sodík 177 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 67 mg
- Draslík 417.1 mg
- Vláknina 2871 mg
- Vitamín A 2871 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso posolíme, posypeme kmínem, přidáme lžíci oleje a upečeme doměkka. Během pečení podléváme.
-
2
Oloupeme jablka, nakrájíme a na zbytku oleje opečeme.
-
3
Maso rozdělíme na talíře, přilijeme šťávu z pečeně a přidáme jablka.