Sadařova pečeně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 150 g Jablka
  • 200 g Vepřová kýta
  • 20 g Olej rostlinný
  • 250 ml Voda pitná
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 344 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 177 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 67 mg
  • Draslík 417.1 mg
  • Vláknina 2871 mg
  • Vitamín A 2871 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso posolíme, posypeme kmínem, přidáme lžíci oleje a upečeme doměkka. Během pečení podléváme.

  • 2

    Oloupeme jablka, nakrájíme a na zbytku oleje opečeme.

  • 3

    Maso rozdělíme na talíře, přilijeme šťávu z pečeně a přidáme jablka.

Komentáře k receptu