Putimská vepřová pečeně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Jablka
  • 200 g Vepřová kýta
  • 10 g Olej rostlinný
  • 200 ml Voda pitná
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 288 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 176 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 67 mg
  • Draslík 393.9 mg
  • Vláknina 2057.5 mg
  • Vitamín A 2057.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.4 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřovou kýtu osolíme, potřeme olejem, přidáme citronovou šťávu, bobkový list a krájená jablka. Pečeme doměkka za občasného podlévání.

  • 2

    Šťávu nakonec rozmixujeme a zalijeme pečeni.

Komentáře k receptu