Putimská vepřová pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 288 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 20 g
- Sodík 176 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 67 mg
- Draslík 393.9 mg
- Vláknina 2057.5 mg
- Vitamín A 2057.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.4 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřovou kýtu osolíme, potřeme olejem, přidáme citronovou šťávu, bobkový list a krájená jablka. Pečeme doměkka za občasného podlévání.
-
2
Šťávu nakonec rozmixujeme a zalijeme pečeni.