Letní guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 19 g
- Sodík 218 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 60.3 mg
- Draslík 631 mg
- Vláknina 6400 mg
- Vitamín A 6400 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.2 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme sladkou mletou papriku, pokrájené maso a dusíme. Po chvíli podlijeme vodou.
-
2
Po změknutí masa vysmahneme šťávu, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vodou, dobře zamícháme a necháme aspoň 10 minut vařit, aby se omáčka spojila dohladka.
-
3
Přidáme nakrájený pórek, kedlubny, rajče a vše znovu dusíme doměkka.