Salát z tuňáka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 403 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 28 g
- Sodík 2064 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 13.5 mg
- Draslík 723.2 mg
- Vláknina 8128.5 mg
- Vitamín A 8128.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 126.6 mg
- Vitamín E 4.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z konzervy tuňáka slejeme tekutinu a maso dáme do misky. Přidáme majonézu a dobře promícháme.
-
2
Do hlubší mísy dáme salát nakrájený na proužky, doprostřed vložíme tuňákovou hmotu, posypeme drobně nakrájenou cibulkou a pokrájenou feferonkou. Okraje poklademe dílky rajčete a vše okořeníme oreganem.