Celerový salát s ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 220 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 20 g
- Sodík 617 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 9.5 mg
- Draslík 365.1 mg
- Vláknina 5826 mg
- Vitamín A 5826 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.6 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Celer a ředkvičky nastrouháme nahrubo. Vsypeme do skleněné mísy.
-
2
Cibuli na prkénku nakrájíme najemno a přidáme k celeru a ředkvičkám. Nakapeme citrónovou šťávu a osolíme. Jako zálivku použijeme sojovou majonézu.
-
3
Vše spolu promícháme a můžeme ihned podávat. Zdobíme sekanou petrželkou.