Chorvatské brambory
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 300 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 12 g
- Sodík 673 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 36 g
- Cholesterol 197.1 mg
- Draslík 847.3 mg
- Vláknina 13391.8 mg
- Vitamín A 13391.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli chvíli podusíme na másle spolu s nasekanou petrželkou. Přidáme ve slupce uvařené, oloupané, na kolečka nakrájené brambory, osolíme, okořeníme muškátem a ochutíme prolisovaným česnekem. Vše chvíli dusíme, nakonec přilijeme víno se žloutky a krátce povaříme.