Polévka z králičího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 146 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 91 g
- Sodík 206 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 42.8 mg
- Draslík 564.9 mg
- Vláknina 6466.5 mg
- Vitamín A 6466.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 54.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté králičí maso (nejlépe předek) vaříme v osolené vodě s oloupanou cibulí doměkka. Chvíli před koncem varu přidáme očištěnou, nastrouhanou kořenovou zeleninu.
-
2
Uvařené maso vyjmeme, vykostíme, nakrájíme na kousky a vložíme zpět do vývaru.
-
3
Do polévky přidáme nasekanou petrželku, podle chuti dosolíme a podáváme.