Hovězí zeleninová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 54 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 46 g
- Sodík 19 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 13.3 mg
- Draslík 129.9 mg
- Vláknina 2686.3 mg
- Vitamín A 2686.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mrkev, celer a petržel oloupeme, omyjeme, nakrájíme a uvaříme v kojenecké vodě doměkka.
-
2
Uvařenou zeleninu rozmixujeme s vařeným hovězím masem a kouskem čerstvého másla.