Hovězí zeleninová polévka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Celer bulvový
  • 20 g Hovězí maso vařené
  • 350 ml Voda kojenecká
  • 0.5 kávová lžička Máslo čerstvé
  • 0.25 ks Mrkev kořen
  • 0.25 ks Petržel kořen
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 54 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 46 g
  • Sodík 19 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 13.3 mg
  • Draslík 129.9 mg
  • Vláknina 2686.3 mg
  • Vitamín A 2686.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mrkev, celer a petržel oloupeme, omyjeme, nakrájíme a uvaříme v kojenecké vodě doměkka.

  • 2

    Uvařenou zeleninu rozmixujeme s vařeným hovězím masem a kouskem čerstvého másla.

Komentáře k receptu