Polévka z rajčat a Tofu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 128 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 4 g
- Sodík 265 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 354.8 mg
- Vláknina 7850 mg
- Vitamín A 7850 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata omyjeme, nakrájíme na kousky, chvíli podusíme na pánvi spolu s očištěnou, rozkrájenou paprikou a oloupanou, na dílky pokrájenou cibulí.
-
2
Potom zeleninu rozmixujeme s rajčatovou šťávou a protlakem, přilijeme vodu a necháme přejít varem.
-
3
Polévku podle chuti osolíme a při podávání ozdobíme sezamovými semínky.