Rybí pánev se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Filé z aljašské tresky
  • 150 ml Vývar zeleninový
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Mrkev kořen
  • 3 ks Celer řapíkatý
  • 2 ks Cibulka jarní
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 3 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Řeřicha
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 355 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 359 g
  • Sodík 293 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 93.7 mg
  • Draslík 207.2 mg
  • Vláknina 12292 mg
  • Vitamín A 12292 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 42.7 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filé omyjeme, osušíme, zakapeme citronovou šťávou a pokrájíme na tenké, úzké kousky.

  • 2

    Celer, mrkev, papriky a cibuli očistíme, nakrájíme na nudličky.

  • 3

    V pánvi na rozehřátém másle podusíme připravenou zeleninu, přilijeme 150 ml vývaru, pod pokličkou zvolna vaříme asi 5 minut.

  • 4

    Kousky filé posypeme lístky řeřichy (nebo kerblíku) a přidáme do pánve.

  • 5

    Podáváme s různě upravenými bramborami.

Komentáře k receptu