Tříbarevná paprika s bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 97 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 3 g
- Sodík 113 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 453.7 mg
- Vláknina 15957.2 mg
- Vitamín A 15957.2 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 61.7 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou cibuli nahrubo nakrájíme, oloupaný česnek krájíme na tenké plátky. Čerstvé bylinky omyjeme a necháme okapat, lístky otrháme ze stonků.
-
2
Očištěné papriky pokrájíme na kousky a za stálého míchání opékáme asi 15 minut na rozehřátém oleji. V polovině opékání přidáme rozkrájenou cibuli, česnek, rozmarýn a majoránku. Podle chuti osolíme a opepříme.
-
3
Podáváme teplé i studené jako přílohu nebo jako samostatný pokrm.