Remuláda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 482 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 44 g
- Sodík 438 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 61.3 mg
- Draslík 763.6 mg
- Vláknina 5787 mg
- Vitamín A 5787 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.3 mg
- Vitamín E 6.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jarní cibuli omyjeme a pokrájíme na malé kostičky. Naložené okurky a kapary necháme okapat a nasekáme najemno.
-
2
Sardinky opláchneme studenou vodou a nakrájíme nadrobno.
-
3
Bylinky opereme, osušíme, lístky otrháme a nasekáme najemno. Vejce uvařená natvrdo oloupeme a pokrájíme na kostičky.
-
4
Majonézu dobře promícháme s hořčicí a citronovou šťávou. Zapracujeme cibuli, okurky, kapary, sardinky a nasekané bylinky. Přidáme vejce a remuládu ochutíme špetkou cukru.