Jemný okurkový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr sójový - Tofu
  • 2 ks Okurka salátová
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 2 polévková lžíce Ocet jablečný
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 87 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 64 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 381.9 mg
  • Vláknina 3852.8 mg
  • Vitamín A 3852.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tofu, kari, hořčici a ocet rozmixujeme v mixéru, zašleháme olej, osolíme, opepříme a přidáme sekaný kopr.

  • 2

    Okurky oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, přidáme do dresinku.

  • 3

    Podáváme vychlazené.

Komentáře k receptu