Jemný okurkový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 87 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 5 g
- Sodík 64 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 381.9 mg
- Vláknina 3852.8 mg
- Vitamín A 3852.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tofu, kari, hořčici a ocet rozmixujeme v mixéru, zašleháme olej, osolíme, opepříme a přidáme sekaný kopr.
-
2
Okurky oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, přidáme do dresinku.
-
3
Podáváme vychlazené.