Müsli s jablky a skořicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 125 g Jogurt bílý
  • 2 kávová lžička Med včelí
  • 1 ks Jablka
  • 1 špetka Skořice mletá
  • 3 polévková lžíce Corn flakes - kukuřičné
  • 1 polévková lžíce Mandle
  • 3 polévková lžíce Ovesné vločky
  • 8 polévková lžíce Sójový nápoj
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 270 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 32 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 42 g
  • Cholesterol 8.1 mg
  • Draslík 325.5 mg
  • Vláknina 8595.7 mg
  • Vitamín A 8595.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5 mg
  • Vitamín E 3.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablko oloupeme a nastrouháme nahrubo. Ovesné vločky a kukuřičné lupínky smícháme dohromady.

  • 2

    Jogurt a sójový nápoj spojíme s medem, ochutíme skořicí a nalijeme do směsi vloček.

  • 3

    Promícháme, rozdělíme do misek a posypeme mandlovými lupínky.

Komentáře k receptu