Ovesné řezy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 708 kcal
- Sacharidy 70 g
- Tuky 41 g
- Sodík 116 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 70 g
- Cholesterol 284.4 mg
- Draslík 376 mg
- Vláknina 6535 mg
- Vitamín A 6535 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.8 mg
- Vitamín E 2.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 44.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Máslo, cukr a vanilkový cukr ušleháme do pěny. Postupně zašleháme vejce, přidáme 100 g ovesných vloček a 250 g jogurtu.
-
2
Z těsta upečeme v máslem vymazaném vaflovači 6 oplatek.
-
3
Žervé, zbylý jogurt a med umícháme a přidáme omyté, na kostičky nakrájené nektarinky a zbylé ovesné vločky.
-
4
Upečené oplatky rozlámeme na srdíčka a vždy dvě spojíme připravenou náplní. Podáváme pocukrované moučkovým cukrem.