Bageta Mediterraneo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 435 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 22 g
- Sodík 1898 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 8.5 mg
- Draslík 320.8 mg
- Vláknina 14745 mg
- Vitamín A 14745 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Bagetu rozkrojíme na 4 stejné díly a podélně je rozpůlíme. Řezné plochy potřeme olejem a opečeme na pánvi dozlatova.
-
2
Česnek oloupeme a potřeme jím opečené strany bagety. Posypeme rozdrcenými lístky tymiánu a obložíme omytými, na plátky nakrájenými rajčaty a omytými listy salátu. Posypeme nasekanými olivami a obložíme vždy 2 plátky parmské šunky. Vše ještě posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem a přikryjeme horní půlkou bagety.