Hřebenatky na pánvi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1434 kcal
- Sacharidy 112 g
- Tuky 88 g
- Sodík 384 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 102 g
- Cholesterol 49.5 mg
- Draslík 606.1 mg
- Vláknina 21031.2 mg
- Vitamín A 21031.2 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.2 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso z mušlí opláchneme, osušíme, vložíme na rozpálený olej na pánvi a pečeme 3 minuty. Zakapeme citronovou šťávou, sojovou omáčkou a dochutíme kořením.
-
2
Bambusové výhonky a kaštany necháme okapat. Výhonky nakrájíme na proužky, kotvici na plátky. Cibulovou nať omyjeme a osušíme. Petržel opláchneme, osušíme a nasekáme.
-
3
Mušle vyjmeme.
-
4
Na pánvi rozehřejeme tuk, výhonky, kaštany, petrželku osmahneme a okořeníme. Mušle vložíme k ostatním promícháme.
-
5
Vše upravíme na talíře a podáváme.