Crostini
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 451 kcal
- Sacharidy 55 g
- Tuky 14 g
- Sodík 774 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 55 g
- Cholesterol 228.3 mg
- Draslík 884.7 mg
- Vláknina 5560.8 mg
- Vitamín A 5560.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 53.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěná a omytá játra nasekáme, oloupanou šalotku jemně pokrájíme. Opečeme ji spolu s játry na másle, zalijeme sherry, osolíme a opepříme.
-
2
Bagetu nakrájíme na 20 krajíčků, potřeme je olejem, urovnáme na plech a opečeme v silně vyhřáté troubě.
-
3
Játra rozdělíme na krajíčky bagety, ozdobíme snítkou petrželky, plátky omytých rajčátek a hoblinkami parmazánu.