Plněné čekankové puky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 250 g Žervé
  • 100 g Ořechy vlašské
  • 4 ks Čekanka
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Sherry brandy
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 127 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 92.8 mg
  • Vláknina 2647.2 mg
  • Vitamín A 2647.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Žervé do hladka rozmícháme s nasekanými ořechy, petrželkou a lžící sherry. Pokud bude krém příliš hustý, přidáme trochu vody.

  • 2

    Čekanku rozebereme na listy, omyjeme, osušíme. Na každý list dále lžíci sýrového krému, ozdobíme jádry ořechů a podáváme.

Komentáře k receptu