Vejce se zapékanými fazolemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Okurka salátová
  • 2 krajíc Chléb celozrnný pšeničný
  • 425 ml Fazole bílé sterilované
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Rajčata
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Minerální voda perlivá
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 354 kcal
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 296 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 51 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 1345.5 mg
  • Vláknina 23635.5 mg
  • Vitamín A 23635.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.5 mg
  • Vitamín E 2.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse rozšleháme vejce, minerální vodu, sůl a pepř. Přidáme omytou, nadrobno nakrájenou pažitku.

  • 2

    Fazole vyklopíme z konzervy a ohřejeme je na pánvi.

  • 3

    Na teflonové pánvi osmažíme za častého míchání připravená vejce.

  • 4

    Míchanými vejci a horkými fazolemi obložíme krajíce chleba a ozdobíme kolečky omyté okurky a osminkami omytých rajčat.

Komentáře k receptu