Vejce se zapékanými fazolemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 354 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 7 g
- Sodík 296 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 51 g
- Cholesterol 245.3 mg
- Draslík 1345.5 mg
- Vláknina 23635.5 mg
- Vitamín A 23635.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.5 mg
- Vitamín E 2.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse rozšleháme vejce, minerální vodu, sůl a pepř. Přidáme omytou, nadrobno nakrájenou pažitku.
-
2
Fazole vyklopíme z konzervy a ohřejeme je na pánvi.
-
3
Na teflonové pánvi osmažíme za častého míchání připravená vejce.
-
4
Míchanými vejci a horkými fazolemi obložíme krajíce chleba a ozdobíme kolečky omyté okurky a osminkami omytých rajčat.