Mangová omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 35 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 0 g
- Sodík 60 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 101.5 mg
- Vláknina 2049.8 mg
- Vitamín A 2049.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mango oloupeme, vypeckujeme a dužinu nadrobno nakrájíme. Feferonky očistíme, zbavíme zrnek, jednu nasekáme a druhou nakrájíme na nudličky. Obojí smícháme s mangem a omáčku podle chuti osolíme a opepříme.