Zeleninová polévka se slaninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 551 kcal
- Sacharidy 46 g
- Tuky 176 g
- Sodík 1866 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 47 mg
- Draslík 812.9 mg
- Vláknina 17195.2 mg
- Vitamín A 17195.2 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.4 mg
- Vitamín E 3.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Všechnu zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme do zeleninového vývaru spolu se slaninou pokrájenou na plátky a vaříme do měkka.
-
2
Polévku podle chuti osolíme, opepříme, před podáváním posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou petrželkou.