Tortas

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 115 g Fazole vařené
  • 150 g Vepřová pečeně
  • 115 g Sýr Čedar
  • 2 kávová lžička Créme fraiche
  • 2 ks Chilli paprička
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Koriandr čerstvý
  • 2 ks Žemle tuková
  • 0.5 ks Limetka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 722 kcal
  • Sacharidy 52 g
  • Tuky 41 g
  • Sodík 411 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 114.4 mg
  • Draslík 882.7 mg
  • Vláknina 11075 mg
  • Vitamín A 11075 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 33.1 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cilli jalapeňo rozřízneme napůl, vyndáme semena a dužinu pokrájíme na tenké proužky. Vložíme do mísy, zalijeme limetkovou šťávou, necháme stát.

  • 2

    Žemle rozřízneme, část střídy odstraníme, aby byly trochu prohloubené. Použijeme-li bagety, rozřízneme je podélně na polovinu. Na spodní polovinu položíme smažené fazole. Vepřovou pečeni nakrájíme na malé kousky, rozložíme na fazole. Navrch položíme plátky rajčat, proužky chilli, sýr a posypeme sekaným koriandrem.

  • 3

    Vrchní polovinu žemle nebo bagety obrátíme řezem nahoru, pomažeme crème fraiche nebo zakysanou smetanou. Přiklopíme spodky žemlí a podáváme.

Komentáře k receptu