Bramborák s feferonkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 254 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 10 g
- Sodík 259 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 1059.3 mg
- Vláknina 12660.2 mg
- Vitamín A 12660.2 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 57.6 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. V míse je promícháme s vejci, moukou, solí a pepřem. Přidáme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a očištěné, na kolečka nakrájené feferonky a vše dobře promícháme.
-
2
Na pánvi rozehřejeme 3 lžíce oleje a postupně do něj vkládáme po lžícíh bramborové těsto. Bramboráky smažíme po každé straně asi 4 minuty dokřupava. Po upečení udržujeme bramboráky teplé.
-
3
Před podáváním pokrm ozdobíme lístky estragonu.