Pečené červené papriky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 22 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 0 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 147.7 mg
- Vláknina 2940 mg
- Vitamín A 2940 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 89.4 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky rozkrájíme na plošší díly, zbavíme semínek a bílé dužiny.
-
2
Naskládáme vedle sebe na plech a pečeme v troubě při režimu gril, dokud slupka nezčerná a nezačnou se na ní tvořit puchýře.
-
3
Hotové papriky přendáme do igelitového sáčku nebo do misky kterou zakryjeme fólii a necháme 10 minut chladnout.
-
4
Vychladlé oloupeme a nakrájíme na proužky.