Pečené červené papriky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Paprika červená
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 22 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 147.7 mg
  • Vláknina 2940 mg
  • Vitamín A 2940 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 89.4 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Papriky rozkrájíme na plošší díly, zbavíme semínek a bílé dužiny.

  • 2

    Naskládáme vedle sebe na plech a pečeme v troubě při režimu gril, dokud slupka nezčerná a nezačnou se na ní tvořit puchýře.

  • 3

    Hotové papriky přendáme do igelitového sáčku nebo do misky kterou zakryjeme fólii a necháme 10 minut chladnout.

  • 4

    Vychladlé oloupeme a nakrájíme na proužky.

Komentáře k receptu