Okurka plněná krémovým sýrem s krevetami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 241 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 19 g
- Sodík 279 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 133.8 mg
- Draslík 207.8 mg
- Vláknina 928.8 mg
- Vitamín A 928.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Krevety uvaříme, nakrájíme na větší kostky a pokapeme citronovou šťávou.
-
2
Opraný kopr osušíme, nasekáme na jemno a prolijeme bílým vínem.
-
3
Sýr vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme krevety a zamícháme.
-
4
Omytou okurku osušíme, rozkrojíme podélně a dvakrát napříč, odstraníme jádra.
-
5
Okurky naplníme krevetovou směsí, ozdobíme koprem a servírujeme.