Chlebový nářez

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Hovězí uzený jazyk
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 100 g Salám Turistický trvanlivý
  • 100 g Cibulka jarní
  • 100 g Pstruh uzený
  • 1 kávová lžička Křen
  • 1 ks Chléb Knaeckebrot
  • 0.5 ks Paprika zelená
  • 0.5 ks Paprika žlutá
  • 0.5 ks Paprika červená
  • 0.5 hrst Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
  • 3 polévková lžíce Sýr krémový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 283 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 48 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 48.7 mg
  • Draslík 257.6 mg
  • Vláknina 2265.5 mg
  • Vitamín A 2265.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 42.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z chleba nakrájíme 24 krajíců, rozložíme na pracovní desku. 16 krajíců namažeme máslem.

  • 2

    Očištěnou cibuli pokrájíme a spolu s plátky uzeného masa rozložíme na osm kousků chleba. Poté na ně přidáme rozkrájenou cibuli.

  • 3

    Papriky očistíme, rozpůlíme, zbavíme jader a krájíme na proužky, salám na kostičky a spolu s proužky paprik rozložíme na zbylé namazané plátky chleba.

  • 4

    Sýr smícháme se smetanou a křenem. Touto směsí namažeme zbylé kousky chleba. Plátky filetů nakrájíme na kousky, položíme na sýrovou pomazánku a ozdobíme snítkem petržele.

  • 5

    Chleby rozložíme na tác a podáváme.

Komentáře k receptu