Vepřové kotlety se zeleninovými nudlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 729 kcal
- Sacharidy 82 g
- Tuky 30 g
- Sodík 467 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 82 g
- Cholesterol 81 mg
- Draslík 480.3 mg
- Vláknina 1839.8 mg
- Vitamín A 1839.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 68.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kotlety omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme olej s máslem, maso na něm opékáme po každé straně 5 minut.
-
2
Nudle uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
-
3
Očištěné, na nudličky pokrájené papriky a na špalíčky nakrájené jarní cibulky opékáme asi 4 minuty na rozehřátém oleji. Osolíme, opepříme a vmícháme uvařené nudle. Rozdělíme na talíře a obložíme kotletami.
-
4
Pokrm ozdobíme snítkou petrželky a podáváme.