Salát z fazolí a brambor

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 2 kávová lžička Kečup
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Jablka
  • 0.5 ks Mrkev kořen
  • 0.25 ks Celer bulvový
  • 2 ks Brambory
  • 2 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • 1.8 l Voda pitná
  • 1 šálek Fazole bílé
  • 0.5 šálek Ocet kvasný lihový
  • 0.5 šálek Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 517 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 78 g
  • Sodík 2159 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 39 g
  • Cholesterol 8.8 mg
  • Draslík 807.7 mg
  • Vláknina 19346.8 mg
  • Vitamín A 19346.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.5 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mrkev, celer a brambory očistíme a uvaříme do měkka. Stejně uvaříme i předem namočené fazole.

  • 2

    Uvařenou zeleninu, sýr, okurky, cibuli, fazole a jablka nakrájíme na malé kostky a smícháme s vařenými bramborami.

  • 3

    Ocet, olej, sůl a kečup řádně promícháme a nalijeme na salát, který necháme dvě hodiny uležet.

Komentáře k receptu