Salát z fazolí a brambor
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 517 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 78 g
- Sodík 2159 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 8.8 mg
- Draslík 807.7 mg
- Vláknina 19346.8 mg
- Vitamín A 19346.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.5 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mrkev, celer a brambory očistíme a uvaříme do měkka. Stejně uvaříme i předem namočené fazole.
-
2
Uvařenou zeleninu, sýr, okurky, cibuli, fazole a jablka nakrájíme na malé kostky a smícháme s vařenými bramborami.
-
3
Ocet, olej, sůl a kečup řádně promícháme a nalijeme na salát, který necháme dvě hodiny uležet.