Škrábaný hovězí biftek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 160 g Hovězí svíčková
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.25 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 178 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 437 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 45.6 mg
  • Draslík 279.3 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso odblaníme a nakrájíme na kousky. Rozmixujeme je spolu s lžící vody a se solí. Směs pomocí lžíce upravíme do tvaru bifteků.

  • 2

    Maso vložíme na rozpálenou pánev a bez tuku opečeme po každé straně asi 4 minuty. Potom bifteky podlijeme vodou a podusíme. Před podáváním přidáme do šťávy kousek másla.

Komentáře k receptu