Škrábaný hovězí biftek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 178 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 8 g
- Sodík 437 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 45.6 mg
- Draslík 279.3 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso odblaníme a nakrájíme na kousky. Rozmixujeme je spolu s lžící vody a se solí. Směs pomocí lžíce upravíme do tvaru bifteků.
-
2
Maso vložíme na rozpálenou pánev a bez tuku opečeme po každé straně asi 4 minuty. Potom bifteky podlijeme vodou a podusíme. Před podáváním přidáme do šťávy kousek másla.