Banánová pánev s vepřovým masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Vepřová kýta
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 2 ks Paprika červená
  • 2 ks Paprika zelená
  • 4 ks Banány
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.18 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 490 kcal
  • Sacharidy 54 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 173 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 54 g
  • Cholesterol 83.8 mg
  • Draslík 1357.8 mg
  • Vláknina 15070.8 mg
  • Vitamín A 15070.8 mg
  • Vitamín B6 1.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 96.6 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V pánvi na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Omyté maso pokrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a přidáme k cibuli. Smažíme asi 2 minuty.

  • 2

    Očištěné papriky krájíme na nudličky, přidáme je do pánve, okořeníme mletou paprikou a dusíme pod pokličkou asi 5 minut.

  • 3

    Banány oloupeme, rozkrájíme na kolečka a zlehka je vmícháme do masa v pánvi. Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře k receptu