Vepřová kýta v marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 410 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 23 g
- Sodík 190 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 100.5 mg
- Draslík 788.4 mg
- Vláknina 67 mg
- Vitamín A 67 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané šalotky nakrájíme na kostičky a zalijeme je pivem. Přidáme kečup, rajčatový protlak, sůl, oba druhy pepře a vše promícháme.
-
2
Omyté maso nakrájíme na plátky, potřeme je marinádou a necháme v chladničce asi 3 hodiny proležet.
-
3
Maso vyjmeme z marinády a po okapání grilujeme asi 12 minut po každé straně. Občas maso potíráme marinádou.
-
4
Podáváme s grilovanými bramborami a čerstvou zeleninou.