Marinované jehněčí kotlety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 414 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 30 g
- Sodík 192 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 99 mg
- Draslík 508 mg
- Vláknina 321.8 mg
- Vitamín A 321.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jehněčí kotlety omyjeme, osušíme a okraje nařízneme.
-
2
Smícháme ocet, víno, sůl, pepř a čerstvý nasekaný rozmarýn. Nakonec zašleháme olej.
-
3
Kotlety vložíme do marinády a marinujeme asi 2 hodiny.
-
4
Maso vyjmeme, otřeme a opékáme na rožni asi 6 minut po každé straně.