Míchaná dušená zelenina

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1 šálek Květák
  • 1 šálek Karotka
  • 1 šálek Hrášek
  • 1 šálek Fazolové lusky zelené
  • 1 hrnek Hovězí vývar základní
  • 0.09 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 80 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 358 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 0.5 mg
  • Draslík 467.9 mg
  • Vláknina 8583.5 mg
  • Vitamín A 8583.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 50.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Máslo rozehřejeme v rendlíku, vložíme na ně všechnu na kostky nakrájenou zeleninu, osolíme a dusíme bez podlévání na mírném ohni. Později podléváme vývarem. Místo míchání raději zeleninu protřeseme. Měkkou zeleninu můžeme zalít mlékem smíchaným s moukou, anebo ji necháme nezahuštěnou a poklademe kousky másla.

Komentáře k receptu