Brambory plněné kysaným zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 410 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 27 g
- Sodík 225 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 60 mg
- Draslík 677.6 mg
- Vláknina 9917.3 mg
- Vitamín A 9917.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 46.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme ve slupce, slijeme a rozpůlíme. Oloupanou, na jemno nasekanou cibuli osmahneme na oleji, přidáme překrájené zelí, kmín, na kostičky pokrájený luncheon meat a prohřejeme.
-
2
Z půlek brambor vydlabeme lžící dužinu a spolu se 3 lžícemi octa ji vmícháme do zelí. Osolíme, opepříme a připravenou směsí naplníme brambory.
-
3
Omyté okurky krájíme na plátky, rajčata na dílky. Vše upravíme na talíře, pokapeme octem, osolíme a opepříme. Přidáme plněné brambory a pokrm ozdobíme omytým polníčkem.